Aktuelt
Norsk Gjennvinning kjøper Øst Riv AS og slår det sammen med R3 Entreprenør AS


Norsk Gjenvinning har inngått avtale om å erverve Øst-Riv AS og slå det sammen med R3 Entreprenør AS, for å skape en større og mer konkurransedyktig aktør innen rivningssegmentet. Selskapene organiseres som 100% eide døtre under et felles holdingsselskap, hvor dagens eiere i Øst-Riv blir med videre på eiersiden.  R3 Entreprenør og Øst-Riv går sammen (At.

› Les merNorsk Saneringsservice solg til NRC Group


NRC Group ASA har gjennomført oppkjøp av 100% av aksjene i NSS Holding AS.  Oppkjøp for NRC GroupNRC-kjøp i boks (Hegnar)NSS Holding AS er morselskapet til Norsk Saneringsservice (NSS) og 70 % eier av Miljøvakta. NSS er et selskap i sterk vekst og leverer spesialisttjenester innen riving og sanering.

› Les merRecover Nordic kjøper Brdr. Grønnerud AS


Recover Nordic AS, den norske delen av Recover Nordic Group, Norden ledende leverandør av skadesanerings- og industritjenester, har inngått avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Brdr. Grønnerud AS. Brdr Grønnerud er totalleverandør av tjenester innen avløpsproblematikk og innsamling av septikslam, herunder kvalitetssikring av nyanlegg, og tilbyr i tillegg spesialiserte tjenester innenfor krantransport og håndtering av oljetanker og -utskillere.

› Les merFibertech AS er solgt til NRC Group ASA


NRC Group ASA har inngått avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Fibertech AS.   Oppkjøpet av Fibertech AS vil styrke driften og tjenestene til NRC-konsernets norske virksomhet innen flere fagområder, og konsernets overordnede evne som leverandør av nøkkelferdige infrastrukturprosjekter.  NRC blar opp for selskapFibertech AS er en norsk teleentreprenør spesialisert i utbygging av fiberoptiske nettverk, med hovedfokus på jernbane.

› Les merSkilt og Vedlikehold AS solgt til Ramudden AS


Ramudden har kjøpt 100 % av aksjene i Skilt og Vedlikehold AS. Skilt og Vedlikehold AS ble etablert i 2008 og tilbyr tjenester innen arbeidsvarsling og veisikring. Tjenestespekter inkluderer blant annet trafikkdirigering, sperringer, bufferbiloppdrag, skilting, trafikklys, oppsett av veirekkverk, og utleie av varslings- og sikringsmateriell.

› Les merPlania AS solgt til Vitec Software Group AB


Vitec Software Group AB har den 5. Desember 2016 kjøpt 100 % av aksjene i Plania AS. Plania AS er et norsk programvareselskap som leverer modulbasert og skreddersydde FDV-løsninger til små og store kunder, hovedsaklig innen eiendomsforvaltning og industri.

› Les merActive Service solgt til Flux Group


HitecVision-selskapet Flux Group har kjøpt Active Service fra konkursrammede Fluid Control.  Active Service var slange- og koblingsavdelingen til Fluid Control og utgjorde den største delen av selskapet med en omsetning på rundt 160 millioner i 2015. http://sysla.

› Les merHitec Products AS kjøper Fluid Control AS


Hitec Products AS har kjøpt konkursboet i Fluid Control AS. Fluid Control AS leverer flowline-utstyr, ventiler, slanger, koblinger, moduler, samt tjenester til olje- og gassbransjen. Nedgangen i oljebransjen rammet selskapet hardt og i 2015 omsatte selskapet for 257 millioner (mot 314 millioner i 2014) og endte med et driftsresultat på -26,3 millioner.

› Les merPressure Control solgt til IKM Gruppen


IKM Gruppen har inngått en avtale om å kjøpe aksjemajoriteten (70%) av Pressure Control AS. Pressure Control AS tilbyr hovedsaklig utleie, salg og service av oljebrønn relatert høytrykksutstyr som coiltubing, wireline verktøy, rørverktøy og brønnintervensjoner (BOPs) til oljeserviceindustrien. Pressure Control AS har 3 ansatte med Victor William Rae som daglig leder.

› Les mer

ForsidenAktuelt
Salg av bedrifter

Oppkjøp

Verdivurdering av selskapBOLT CORPORATE FINANCE AS
Besøk: Løkkeveien 109 , Post: Postboks 42, 4001 Stavanger, Telefon: 51 52 33 83, E-post: atle@bcf.no