Skip to content

BOLT er et norsk rådgivingsselskap, lokalisert i Stavanger, som tilbyr profesjonell strategisk og finansiell transaksjonsrådgivning i forbindelse med salg av selskap, fusjonering og oppkjøp.
6d40734c0b279ba2cbbdadf49871961a

SALG AV BEDRIFT

BOLT tilbyr transaksjonsrådgivning i forbindelse med bedriftssalg. Salg av bedrift kan være en komplisert prosess, som krever nøye planlegging. BOLTs rådgivere bistår bedriftseiere i hele landet med en ryddig salgs- og forhandlingprosess. Vi bistår gjennom hele forhandlingsprosessen, og legger opp til en optimal strategi for våre kunder.
Les mer

OPPKJØP

Kjøp av bedrift kan være en naturlig del av konsolideringsprosesser i ulike bransjer, det kan også være et ledd i en vekststrategi, internasjonaliseringsprosess, posisjoneringsstrategi, eller en måte å få tilgang til kompetanse, teknologi, kunder, patenter eller et nytt geografisk nedslagsfelt. BOLT bistår både norske og utenlandske infustrielle og finansielle kjøpere med oppkjøp av små og store norske bedrifter.
Les mer

VERDIVURDERING AV SELSKAP

Verdivurdering av selskap er en sentral del av BOLT sine tjenester.  BOLT utarbeider som uavhengig bedriftsmegler profesjonelle verdivurderinger av både små- og mellomstore selskap i hele landet. BOLT benytter anerkjent verdivurderingsmetodikk kombinert med erfaring fra et stort antall transaksjoner for å utarbeide et verdiestimat.
Les mer

Siste transaksjoner

Sale – Steinsvik Production AS


Sale of Steinsvik Production AS to Promet AS

Advisor to Steinsvik Production

Sale – Jakobsen Transport AS

Sale of Majority in Jakobsen Transport AS to Toten Transport AS

Advisor to Jakobsen Transport AS

Sale – StS Fagstillas AS

Sale of StS Fagstillas AS & Nebo Utstyr AS to NSE Gruppen

Advisor to StS Fagstillas AS

Sale – Sørvest Betongsaging AS

Sale of Sørvest Betongsaging AS to Nordic Demolition AS

Advisor to Sørvest Betongsaging AS

Back To Top